Snart advent...

Ja i helgen ska fönsterna putsas och bli fina, så att staken & stjärnorna kan komma upp nästa helg;)
 
Advent och 1:a december betyder även adventskalendrar:) Kul för alla barn!! Förra året fick Anton en Playmobil kalender och den var toppen!! Ja de har ju även paketkalender och choklad.
 
Men problemet är att lillebror Albin är för liten för både playmo och lego.....Men tillräckligtstor för att se att Anton får något som inte han får....
Varför görs det inte en med Duplo, puzzel eller med plast djur typ...:
För barn mellan 2-4 år utan smådelar.....
 
 
 
P.s Ngn som sett en som skulle passa en 2åring så hojta!!!

Kommentera Mera
Postat av: Rebecca

På Jollyroom har de två olika kalendrar från märket Ecoiffier som är rekommenderade från 18 månader. Kanske kan vara något för lilleman?

Svar: Åh tack!! De måste jag kolla in:)
Madde

2012-11-25 @ 10:50:09
Postat av: Patrik

Hej!

Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

(Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

Ha det fint! :)

2012-11-26 @ 12:00:57
URL: http://www.24dagar.se

Här skriver du din kommentar:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast Madde ser den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0