Överraskande present!

Blev så glad idag när min vän kom med ett sött paket till mig idag:)
Kom som en överraskning och väldigt oväntat. Underbart med såna vänner. Hon fick mig även att le och skratta idag, vilket jag behövde.
Paketet innehöll:


Ett vackert silverpläterat amulettsmycke på tema Livskraft. På framsidan en symbol och på övriga tre sidor ord som är tolkningar av symbolens betydelse: strålande, oändlig och livskraft.
Jag skulle vara strålande, vår vänskap oändlig och livskraft behöver man alltid.


Anton och jag har varit hemma idag och bara tatt det lugnt, tror vi bägge behövde det. Haft Anna,Kalle och Måns på besök:). Varit ute och gått en runda och bara myst:)



Har även fått höra kommentarer ang min mage idag....-Ser du fötterna, söt mage och Herregud vad den växer!!
Är lite skillnad mot hur magen var med Anton, växte nog mer på bredden då;) Men det är väl bara att acceptera att jag blir inte mindre och jag kommer snart inte att se mina fötter- men det är underbart!!

♥m.


tomt...

Ingen bra start på veckan... Hoppas att det blir bättre framåt helgen....

Imorgon åker jag till Lund på ett möte på fm därefter tror jag att det blir att sluta lite tidigare. Hoppas man kan få lite sol i sitt ansikte och lite värme inombords.

m.


v 20

 Kroppen: Det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.

Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt. Det orsakas av att musklerna runt tarmarna och magmunnen inte är lika strama som förut. Motion, rätt kost och att hoppa över kaffe och stark mat kan underlätta. Man får också lättare hål i tänderna och ibland svullet eller blödande tandkött.

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram.

Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

BF 8/9 2010

♥m.


Imorgon blir det

fredagsmys i "nya" TV-rummet!! Så nöjd och så glad över sambon som har hjälpt mig mer än vad som var tänkt, men han kände nog oxå behovet av att göra om(men det ska ju inte erkännas)..


Tapetserades nu ikväll:), därefter städning.


Lite möbler på plats.

Imorgon och på lördag ska hylla och skåp på plats, och piffet:) hmm måste nog köpa nya gardiner..;)

♥m.


Och frågan är:

Bit ihop eller bryt ihop???
Har haft ett mindre bryt och dax att komma igen-svårt just nu, jobbiga dagar framför mig, då saknaden kommer och gör sig påmind. Vill bara vrida klockan tillbaka och träffa han igen.
Så svårt när Anton ställer frågor och undrar varför man gråter, samtidigt ser jag delar av honom i Anton.

Trots allt är jag fortfarande pappas lilla flicka...

Penslen och roller används flitigt här hemma, målning är bra terapi. TV-rummet ska få en liten makeover!!!:)-Mitt tjat har ÄNTLIGEN gått hem...;)
Taket har blivit rosa (vit när det torkar...)och väggarna grå idag. Imorgon målar vi en andra gång och på torsdag ska fondtapeten upp!!

m.

Hej

Här är jag! Vild och busig...Inte stilla många sekunder, gillar att suga på tummen och viftar på ben och armar hela tiden:)


Om ni frågar min pappa så är detta en väldigt dyr bild som resulterar i att han får cykla ett tag:(

                                                                        
  m.


Nytt projekt!!

Har idag varit och shoppat lite till mitt nya projekt:) Ska bli roligt att få göra något kreativt, behöver skingra mina tankar från allt annat...
Är ju inte så kreativ på mitt arbete...-kreativ bokföring hade nog blivit uppskattat-eller inte!!;)
Gubben har ju projekt ovanvåning-så då tar jag nedre plan:)

Jag längtar till imorgon då det är fredag och vi ska titta på vårt minsta hjärtegryn

♥m.



älskar paket!!

Särskilt om de innehåller något roligt som det jag fick i går:

♥m.

 


Sjuka igen...

När Joakim fick halsfluss förra veckan tänkte jag, jaha nu börjas det igen och mycket väl Anton klagade imorse om ont på kinden, där käkben möter öra. Jaha -öroninflammation då...
Men vi lyckades somna om och försov oss till öppna mottagningen...


Men Anton har hela dagen varit väldigt pigg o glad. Vi har varit ute och tvättat bilen, jag försökte iaf och Anton tvätta mig....
Fikat på altanen med goa kakor och sällskap.

I em hade vi tid hos doktorn  och det var halsfluss;( Så ner till apoteket-slut på kåvepenin tabl. Det apoteket kan de snart stänga, för de har aldrig ngt hemma..... Så det fick bli en tur till Hässleholm.

Även varit på tippen en tur. Gräsmattan har fått gödning och köket blivit städat.

En aktiv VAB dag:)
I morgon ska jag jobba på jobbet;)

♥m.


De växer för fort...

Fötterna på Anton alltså.. Igår provade vi gympaskorna från i höstas -alla var för små:(  Han behövde verkligen nya skor då de enda paret som passar just nu var hans Lacoste skor, som jag inte tycker passar att ha på dagis. 

Så i morse hängde vi på låset til SkoDej..
Men dagens diss går till att varför det ska finnas Spiderman, Cars eller bara fula stora tryck på barnskor?? Tycker att det är fult som F*N, men ett bra säljtrick.
Men idag funkade det inte på varken mig eller Anton.
Hittade ett par lite grövre soft shell dojor från Gulliver som vi slog till på, som var betydligt snyggare!!

En runda på Rusta och en på Biltema sen vände vi hemåt, det var ju dax för barnkalas på Hedgatan:) God fika, lek, bus och clown. Trots 15 barn hördes de knappt!! Jätteroligt tyckte Anton iaf.

Fick bara lite bråttom hem då min mormor var på besök, inte var dag den tanten lämnar sitt bo.... men åldern tar ut sin rätt. Men glad att hon och mamma tittade förbi en sväng.

Nu ska jag inta soffläge och titta på Bröllopsfotografen.

♥m.


Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

Hungrigare än normalt?? Nej fortfarande lika svårt med frukost... Kanske därför jag åt 3 kanelgifflar igår när det inte fanns något annat jag va sugen på...

Slutade vid 12 idag då Anton skulle till tandläkaren. Så duktig var han, gillade verkligen sin nya tandläkare-för man fick en bil när man va klar!! Det är annat än folktandvårdens klistermären;)

♥m.


Påskafton...

skulle börja med ägg och sill till frukost men då jag körde lastbil på toaletten innan frukost, så tappade jag aptiten..., blev inte så sugen på ägg trots att de var så fina!?;)




En tur till skogen med picknick blev det. Tittade på lammen, körde motorcykel och bara njöt av tillvaron i vår soliga lilla glänta:)


Lilla Lambi.

Och aptiten kom...


På kvällen var vi bortbjudna men då värdinnan låg däckad i feber så blev det inställt, tråkigt..
Men all friskluft gjorde att jag sov två timmar på soffan ist;) skönt.

Idag ska vi köra till Karlskrona och fira äldsta syskonbarnet som fylller 20år.Grattis Jonas!!

Sambon får stanna hemma och snickra på ett av de viktigaste rummen -min stora garderob:)

♥m.


Påsk



Hoppas Ni får en glad och äggade påsk:)

♥m.


Konstrunda?

Ibland undrar jag vad som egentligen är konst och vad som inte är det...Är det konst om det är konstigt... Tycker inte detta jag stötte på idag på stan är konst, el?


"Le Grande Bébé".....Ja vad säger man...


Apropå bäbis har jag idag träffat en betydligt mindre bäbis:) Gjorde en visit på CSK, lämnade lite mini kläder som vi hade till Anton. Hade mycket vit till honom som även passar denna lilla tjej:) Köpte lite rött och rosa till henne oxå i stl 44 och 48!!

♥m.

 


RSS 2.0