trötta och sletna idag..

är vi här hemma idag. Dumma sega förkylning som vi alla 4 kämpar mot. Tog mig en välförtjänt sovmorgon, så skönt att gå och lägga sig igen efter vällingstök;)

Stök är det att få i Anton frukost....gjorde ett försök idag, uppskattades men knappast ätit ngt:(


Oftast vill han ha välling till frukost( jaja vet snart 5..) men vi vill ju att han får något i sig på morgonen överhuvudtaget... Orkar inte gnäll och skrik på morgnarna... Han har ju inte direkt några problem med vikten tvärtom!!

Någon som har tips hur man får barn att äta frukost???

Nu ska jag prova min present från pojkarna;)

Håll i hatten även idag....

Kommentera Mera
Postat av: Terese

Jisses vilken härlig frukost! Du gör dig verkligen till iaf...

2011-02-16 @ 11:40:30
Postat av: Therese

GRATTIS i efterskott. Hoppas du fick en fin födelsedag. Vi har samma problem med frukosten här hemma. Totalvägras om det inte är risifrutti och hur nyttigt är de? Nellie dricker oxå välling till frukost än. Tänker låta henne göra de så länge hon vill, en del rynkar på näsan men de struntar jag i. Det finns ju vuxenvälling så klart våra små kan fortsätta...

Kram

2011-02-16 @ 18:56:47
URL: http://fesan.webblogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag åt välling tills jag va 7!!!

Jag brukar rosta en macka och sen trycka en pepparkaksgubbe el annan figur i brödet. Är det en gubbe brukar jag säga att det te.x är Batman el nån annan populär figur! Theo är inte heller en frukost kille

2011-02-16 @ 21:24:34
URL: http://parlugglan.blogg.se/
Postat av: Lin

Å den frukosten hade jag velat ha :)) ja.. Kan de inte va så enkelt att alla är inte frukost människor ?? Först efter ett par timmar smakar det här.. Å varit så länge ja minns. Mamma gjorde macka upp i gymnasiet till mig bara för ja skulle äta men den hamnade oftast i soporna eller till hunden !!

2011-02-16 @ 21:43:30
URL: http://carolineenglund.blogg.se/

Här skriver du din kommentar:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast Madde ser den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0